Berichtenservice

Aanmelden berichtenservice

Een schaatsgekkie wil ALLES weten. Je volgt het schaatsnieuws op de voet, kent de schaatskalender uit je hoofd en je wilt het als eerste weten als er startlijsten voor wedstrijden beschikbaar zijn. Dan zit je bij ons helemaal goed!

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt een email als we nieuwe berichten op onze website plaatsen.

Nieuw: app-service!

Wil je een appje ontvangen als er lotingen/startlijsten beschikbaar zijn? Voeg het nummer van Schaatsgekkies dan toe aan je telefooncontacten en stuur een berichtje met de tekst APP AAN naar 06 83 91 01 37.

Leuker kunnen we schaatsen kijken niet maken, wel makkelijker 🙂

 

10 gedachten over “Berichtenservice

    1. Op basis van seizoenstijden worden deelnemers in groepen geplaatst, bij afstandskampioenschappen in groepen van 6 en bij klassementswedstrijden in groepen van 8. De best geplaatsten in de 1e groepen, de minder geplaatsten in de groepen 2, 3 en 4… Dan wordt er geloot met eerst de minst geplaatste rijders (groep-4, dan 3 etc.) Vandaar dat NL-rijders door hun prestaties (vorige seizoen t/m de zondag voorafgaand aan de wedstrijd) vaak in groep 1 of 2 zijn geplaatst en vandaar in de laatste ritten uitkomen. M.b.t. plaatsing in groepen bij internationale wedstrijden worden alleen behaalde resultaten tijdens wedstrijden die vermeld staan op de ISU-wedstrijdkalender in beschouwing genomen.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s