Berichtenservice

Een schaatsgekkie wil ALLES weten. Je volgt het schaatsnieuws op de voet, kent de schaatskalender uit je hoofd en je wilt het als eerste weten als er startlijsten voor wedstrijden beschikbaar zijn. Dan zit je bij ons helemaal goed!

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt een e-mail als we nieuwe berichten op onze website plaatsen.

Schaatsgekkies appservice!

Wil je een appje ontvangen als er lotingen/startlijsten beschikbaar zijn? Vul hieronder dan ook je mobiele nummer in. Je ontvangt dan een uitnodiging om lid te worden van de besloten Schaatsgekkies community op Whatsapp.

Met het invullen van je telefoonnummer geef je Schaatsgekkies toestemming om je informatie te sturen via Whatsapp of SMS. Tevens slaan we je gegevens op in onze database, uitsluitend voor eigen gebruik.

Leuker kunnen we schaatsen kijken niet maken, wel makkelijker 🙂

BELANGRIJK: Schaatsgekkies heeft sinds begin november een nieuw telefoonnummer: 06 – 16 66 04 40. Sla dit nummer op in uw telefoon zodat onze automatische apps u kunnen bereiken!

Waardeert u ons werk? Doe een eenmalige donatie!

Onze berichtenservice is gratis. Wil je toch jouw waardering laten blijken voor ons werk? We zijn blij met elke vrijwillige donatie. Je kunt het bedrag zelf aanpassen. Dankjewel!

Advertentie

13 gedachten over “Berichtenservice

    1. Op basis van seizoenstijden worden deelnemers in groepen geplaatst, bij afstandskampioenschappen in groepen van 6 en bij klassementswedstrijden in groepen van 8. De best geplaatsten in de 1e groepen, de minder geplaatsten in de groepen 2, 3 en 4… Dan wordt er geloot met eerst de minst geplaatste rijders (groep-4, dan 3 etc.) Vandaar dat NL-rijders door hun prestaties (vorige seizoen t/m de zondag voorafgaand aan de wedstrijd) vaak in groep 1 of 2 zijn geplaatst en vandaar in de laatste ritten uitkomen. M.b.t. plaatsing in groepen bij internationale wedstrijden worden alleen behaalde resultaten tijdens wedstrijden die vermeld staan op de ISU-wedstrijdkalender in beschouwing genomen.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s