Privacy

PRIVACY VERKLARING  SCHAATSGEKKIES

1 augustus 2018

Schaatsgekkies is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Uw privacy is voor Schaatsgekkies van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet.

Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.schaatsgekkies.nl doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we van u bijhouden, neem dan contact op met ons op via schaatsgekkies@outlook.com.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Schaatsgekkies verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Met deze statistieken verbeteren we onze website om relevante informatie te laten zien. Uiteraard zullen wij uw privacy hierin te allen tijde respecteren.

Wanneer u onze website bezoekt verzamelen we bijvoorbeeld uw IP-adres, browsertype, besturingssysteem, foutenlogboeken en andere soortgelijke informatie. Dergelijke informatie staat ons niet toe u te identificeren en wordt door ons slechts gebruikt om trends te analyseren, de website te beheren, het gebruik van onze website te controleren en algemene informatie te verzamelen over het gebruik van onze website.

Contactformulier en nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of reageren op artikelen op onze website.  Hiervoor gebruiken wij uw naam en mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen door een mailtje te sturen naar schaatsgekkies@outlook.com. Uw mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Volgen

U kunt onze website volgen. Op de homepage vindt u hiervoor in de rechterkolom een speciale knop. U kunt hier uw mailadres invullen. Wanneer er op schaatsgekkies een nieuw bericht wordt geplaatst ontvangt u hiervan een notificatie per e-mail. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails middels de link die onderaan het mailbericht staat.

Verstrekking van persoongegevens aan derden

Schaatsgekkies verstrekt uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze website zijn social media buttons opgenomen (Facebook, Instagram en Twitter). Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. De beheerders van deze media zijn derhalve vanaf het moment dat u bent doorgeklikt naar deze media verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met uw privacy en het beschermen van uw persoonsgegevens.

Adverteerders

Schaatsgekkies werkt samen met diverse adverteerders. Wanneer u klikt op deze advertenties en eventueel uw persoonsgegevens op de website van de adverteerder achterlaat bent u hier zelf verantwoordelijk voor. Voor het waarborgen van uw privacy en het mogelijk gebruik van uw persoonsgegevens raden wij u aan om de privacyverklaring van de desbetreffende adverteerder in te zien.

WordPress Privcaypolicy & Cookies

Schaatsgekkies is een website die mede mogelijk wordt gemaakt door WordPress. Bekijk hier de Privacyverklaring van WordPress.

De websites van WordPress maken gebruik van Cookies. Door pagina’s te bekijken op Schaatsgekkies gaat u akkoord met het gebruik van deze Cookies. Lees hier de Cookie Policy van WordPress.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. U hebt de volgende rechten:

– uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

– inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

– het laten corrigeren van fouten

– het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

– intrekken van toestemming/bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van persoonsgegevens

– Als u vermoedt dat uw persoonsgegevens zijn verwerkt op een manier die in strijd is met de privacywet, dan kunt u een privacyklacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

Mail in alle gevallen uw verzoek naar schaatsgekkies@outlook.com.