Yuskov te rap voor Nuis en Roest

uitslag 1500 meter heren obihiro

De Rus Denis Yuskov heeft zaterdag bij de wereldbekerwedstrijden in Japan de 1500 meter gewonnen. De wereldrecordhouder op deze afstand noteerde met 1.44’55 een baanrecord in de Meiji Hokkaido-Tokachi Oval in Obihiro.

Olympisch kampioen Kjeld Nuis baalde stevig dat hij genoegen moest nemen met het zilver ondanks zijn tijd van 1.44’81, waarmee hij zelf ook onder het baanrecord reed dat tot nu toe op zijn naam stond in Obihiro.

Patrick Roest  pakte het World Cup-brons met 1.45’12. Thomas Krol viel net buiten de prijzen, met 1.45’36 werd hij vierde.

Douwe de Vries eindige met 1.47’51 op de veertiende plaats.

Klik hier voor de volledige uitslag van de 1500 meter heren.

Sven Kramer in de B-groep

Sven Kramer, geen vaste klant op de 1500 meter, moest zaterdag starten in de B-groep. Hij ‘zwabberde’ over het ijs. Met 1.48’10 werd hij uiteindelijk vierde. In de B-groep .. in de A-groep zou Kramer niet bij de beste vijftien zijn geëindigd. Ter vergelijking: ploeggenoot Patrick Roest is bijna drie seconden sneller op de 1500 meter dan Sven …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s