Jutta Leerdam maakt indruk op 1000 meter EK Sprint

jutta leerdam 1000m collalbo ek sprint

Jutta Leerdam heeft zaterdag bij het EK Sprint in Collalbo indruk gemaakt op de 1000 meter. Ze reed met 1.15’82 de tweede tijd achter de Russische Daria Kachanova die met 1.15’79 een wereldrecord op buitenijs neerzette.

Letitia de Jong deed het ook prima op de 1000 meter. Ze werd derde in 1.15’88. Op de 500 meter finishte Leerdam eerder op de dag als vierde in 38’55. De Jong eindigde op de gedeelde vijfde plaats, gelijk met Sanneke de Neeling.

Het sprinttoernooi in Collalbo wordt na de eerst dag geleid door de Oostenrijkse Vanessa Herzog. De Russinnen Kachanova en Fatkulina staan tweede en derde. Jutta Leerdam klopt op de deur op de vierde plaats, De Jong en De Neeling zijn voorlopig vijfde en zesde.

Klik hier voor de volledige uitslag van de 500 meter dames EK Sprint

Klik hier voor de volledige uitslag van de 1000 meter dames EK Sprint

tussenklassement dames ek sprint 2019 collalbo

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s