Gianni Romme klaagde nooit over het ijs …

In het Schaatsgekkies Schaatscafé spraken we deze week met Gianni Romme en KNSB-wedstrijdsecretaris Siep Luinenburg over de ijskwaliteit van Thialf na het vertrek van ijsmeester Beert Boomsma. En over de ongenuanceerde en vaak onterechte kritiek van schaatsers op het ‘baggerijs’ van Heerenveen.

Als schaatser klaagde Romme nooit over de kwaliteit van het ijs. Als het slecht ging lag dat aan hemzelf, niet aan het ijs. Zeker nu hij operationeel manager is van IJsbaan Twente weet hij als geen ander hoe lastig het kan zijn om een goede ijsvloer neer te leggen ..

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s