Patrick Roest: ‘Nils van der Poel komt terug’

Na zeven jaar bij Jumbo Visma te hebben geschaatst maakte Patrick Roest (26) dit seizoen de overstap naar Team Reggeborgh. Liesbeth de Wijs sprak met Roest na afloop van de presentatie van zijn nieuwe ploeg in het Parkgebouw in Rijssen.

Een gesprek over de opmerkelijke teamswitch, over de goede sfeer en persoonlijke aanpak bij Reggeborgh en toch ook weer over zijn grootste plaaggeest van de afgelopen jaren: Nils van der Poel. Patrick Roest denkt dat de Zweed – die na twee Olympische titels stopte met schaatsen – toch nog wel een keertje terug komt ..

Het langebaanteam van Reggeborgh

Doneren

De interviews van Schaatsgekkies zijn gratis te beluisteren op onze website. Wil je toch jouw waardering laten blijken voor ons werk? We zijn blij met elke vrijwillige donatie. Je kunt het bedrag zelf aanpassen. Dankjewel!

Advertentie

Een gedachte over “Patrick Roest: ‘Nils van der Poel komt terug’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s