Welkom op Schaatsgekkies.nl

Hallo schaatsgekkies van Nederland. Wat leuk dat jullie er zijn!

Schaatsgekkies.nl is de opvolger van schaatsen.blog.nl. Mijn naam is Liesbeth de Wijs en ik ben al sinds de vorige eeuw schaatsverslaggever 😉 In 1996 maakte ik mijn eerste radio-interview voor Omroep Brabant met Gianni Romme. Daarna ging het snel en reisde ik voor onder meer BNR Nieuwsradio en Radio Rijnmond de wereld over om live verslag te doen van de mooiste wedstrijden. Een droombaan voor een schaatsgekkie! De laatste jaren is dat reizen er een beetje bij ingeschoten. Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan .. en als het schaatsvirus je eenmaal te pakken heeft raak je dat nooit meer kwijt .. begrijp je wat ik bedoel? Daarom deze website: omdat ik gek van schaatsen ben en omdat ik mijn passie met jullie wil delen. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s