Schulting gaat ook langebaan op

IKO-Suzanne Schulting actie
Foto Team IKO -Glenn Wassenbergh

Olympisch shorttrack-kampioene Suzanne Schulting gaat komend seizoen ook langebaanwedstrijden rijden. Ze komt uit voor Team IKO, de ploeg waarvan Jorien ter Mors de kopvrouw is.

Team IKO: ‘Schulting is natuurlijk Olympisch kampioen shorttrack maar wij zijn er van overtuigd dat ze ook op de langebaan veel in haar mars heeft. Ze past dan ook perfect in onze visie dat we de nieuwe helden van het schaatsen naar de top willen begeleiden.’

Schulting is ontzettend blij dat ze kan aansluiten bij Team IKO: ,,Het is een mooi team met veel kwaliteit, denk hierbij aan Jorien Ter Mors. Ik hoop dat dit team mij kan helpen om mijn langebaan-ambities te verwezenlijken.”

Behalve Jorien ter Mors en Suzanne Schulting zijn ook Jutta Leerdam, Letitia de Jong, Bo van der Werff, Daan Baks, Niek Deelstra, Lennart Velema, Martijn van Oosten en Joost Born bij Team IKO ondergebracht.

IKO heeft niet alleen Suzanne Schulting aangetrokken maar heeft ook een nieuwe belangrijke sponsor aan zich weten te binden: Wienerberger.

Met IKO Insulations, Style26 en Wienerberger heeft het schaatsteam van de gebroeders Erwin & Martin ten Hove meerdere bouw-gerelateerde bedrijven aan zich weten te binden. IKO Insulations levert wereldwijd isolatiematerialen, dakbedekking en waterdichting. Style26 verzorgt totale turn key inrichting van (bouw)projecten in de kantorenmarkt, zorg, onderwijs en hospitality branche. Wienerberger is internationaal marktleider als het gaat om het produceren van keramische bouwmaterialen.

Bron: Team IKO

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s