Ook sprinters vinden sponsor!

Goed nieuws voor de Nederlandse sprinters! Ronald en Michel Mulder, Kai Verbij, Dai Dai Ntab, Pim Schipper, Wesly Dijs en Gerben Jorritsma hebben een sponsor gevonden in de Twentse investeringsmaatschappij Reggeborgh.

2018-10-18 (4)

Het team van trainer Gerard van Velde is daarmee tot en met de Olympische Winterspelen van 2022 verzekerd van een exclusieve hoofdsponsor en naamgever.

De Nederlandse sprinters zaten sinds de zomer zonder geldschieter nadat Plantina afhaakte. Ze trainden daarom tot nu toe in een groep die werd betaald door schaatsbond KNSB en sportkoepel NOC*NSF. Nu er een sponsor is gevonden, houdt deze regeling op.

Gerard van Velde is op z’n zachtst gezegd opgelucht dat er na een lange, onzekere zomer nu vlak voor de start van het nieuwe seizoen weer rust in de ploeg komt:

“Met de Reggeborgh Groep krijgen we een betrokken partner die gaat voor een langetermijnsamenwerking. Hierdoor kunnen we ons onbekommerd focussen op topprestaties. Ik ben supertrots dat ik deze hoofdsponsor mag presenteren.”

Bron: Reggeborgh.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s