Dochter Sven Kramer geboren

Sven bevestiging Kae

Sven Kramer en Naomi van As zijn zondag 21 oktober ouders geworden van een dochter. Roddelblad Story bracht het babynieuws woensdag als eerste naar buiten. Sven bevestigde de geboorte kort daarna op Twitter.

Het meisje heet Kae Robin Kramer. ,,Ze doet het super goed, we zijn heel erg trots en  gelukkig!”, schrijft de Olympisch kampioen. Het is voor de 32-jarige Sven en de 35-jarige Naomi hun eerste kindje. Kae betekent: puur, geluk.

Perfecte timing overigens .. want over ruim een week gaat het nieuwe schaatsseizoen van start.  Sven en Naomi kunnen de eerste weken dus nog heerlijk samen op de roze babywolk zitten!

Sven en Naomi maakten in april bekend dat Naomi zwanger was. Een paar weken geleden bevestigden ze op Instagram de geruchten dat het een meisje zou worden.

In tegenstelling tot Jorrit en Heather Bergsma (die vorige week ouders werden van zoontje Brent) brachten Sven en Naomi het blijde nieuws dus niet zelf naar buiten. De roddelbladen hadden de geboorte te horen gekregen via vrienden van het sportieve koppel.

Eerste foto

De eerste babyfoto’s van Kae Robin Kramer verschenen een week na de geboorte op Instagram. Klik hier om het prachtige plaatjes te bekijken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s