Groenewold in bestuur ISU

Renate Groenewold
Foto Facebook Renate Groenewold

Mooi nieuws uit de internationale schaatswereld! Renate Groenewold (42) is door de ISU benoemd als vertegenwoordiger van de coaches in de Technische Commissie (langebaan).

De afgelopen jaren was Nederland niet vertegenwoordigd in de TC, een belangrijk orgaan binnen de ISU. De commissie houdt zich onder meer bezig met aanpassing van reglementen, de schaatskalender en de opzet van toernooien. Nu Renate Groenewold toetreedt tot het bestuur heeft ons land weer een stem in het bestuur.

“Ik heb er veel zin in”, zegt de oud-wereldkampioene. “De schaatssport gaat mij aan het hart. Ik heb altijd wel ergens een mening over en dan kun je van de zijkant blijven roepen, maar je kunt ook kijken of je binnen een organisatie zaken kunt bereiken. Dat is wat ik nu ga proberen. Het schaatsen wordt wereldwijd beoefend, maar we moeten er wel samen voor zorgen dat onze sport aantrekkelijk blijft. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.”

Lees het hele artikel op Schaatsen.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s