Dubbel zilver voor Team NL

podium tp dames obihiro
Beeld: ISU Skating Channel

Twee keer zilver op de team pursuit voor Team Nederland bij de opening van het World Cup seizoen in het Japanse Obihiro. Zowel de dames als de heren legden beslag op de tweede plaats achter respectievelijk Japan en Rusland.

tp heren obihiro
Beeld: ISU Skating Channel

Bij de heren was Rusland het sterkst, in een nieuw baanrecord van 3.41’26. De Nederlandse mannen zetten 3.42’14 op de klok. Een uitstekend resultaat voor Olympisch kampioen Noorwegen werd vrijdag derde in 3.42’77.

Dames

Bij de dames ging de overwinning op de team pursuit in Obihiro naar Olympisch kampioen Japan. In eigen huis noteerden Miho Takagi, Nana Takagi en Ayano Sato met 2.57’80 ook een nieuw baanrecord. Nederland pakte met 3.00’13 het zilver in de Meiji Hokkaido-Tokachi Oval. Een prima prestatie voor 3.01’11.

Klik hier voor de volledige uitslag van de team pursuit dames.

Klik hier voor de volledige uitslag van de team pursuit heren

 

 

 

Advertentie

Een gedachte over “Dubbel zilver voor Team NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s