Loting WK Allround Calgary, zaterdag 2 maart 2019

WK Allround logo

Zaterdag begint in Calgary het allerlaatste WK Allround ‘oude stijl’. De Internationale Schaatsbond gaat vanaf volgend jaar in de even jaren het WK Allround combineren met het WK Sprint. En in de oneven jaren wordt er alleen een WK Afstanden georganiseerd .. dan zouden we het dus helemaal moeten stellen zonder WK Allround ..

Sven Kramer blies donderdag aan de vooravond van het WK in Canada al in de bus dat hij het absoluut niet eens is met de nieuwe koers. Hij stelt daarom voor om elk jaar aan het eind van het seizoen een ‘commercieel’ WK Allround te organiseren in Thialf .. Benieuwd wat er van die plannen terecht komt! Maar zoveel is zeker: Sven heeft het wel weer voor elkaar dat er reuring ontstaat aan de vooravond van het belangrijkste toernooi op de internationale schaatskalender.

De wedstrijden beginnen zaterdag om 20.00 uur Nederlandse tijd.

Klik hier voor de loting 500 meter dames

Klik hier voor de loting 500 meter heren

Klik hier voor de loting 3000 meter dames (meeschrijflijst)

Klik hier voor de loting 5000 meter heren (meeschrijflijst)

Advertentie

Een gedachte over “Loting WK Allround Calgary, zaterdag 2 maart 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s