Onbevangen Jarle Gerrits wil zichzelf geen druk opleggen

Schaatser Jarle Gerrits is één van de nieuwe aanwinsten van Jumbo Visma. Sinds begin dit jaar maakt hij deel uit van het Development Team van de schaatsploeg waarin hij samen optrekt met grote namen als Sven Kramer en Thomas Krol.

In het begin voelde dat onwerkelijk, zo geeft de Brabander eerlijk toe in een onbevangen gesprek met Schaatsgekkies. Maar het begint al te wennen. De 19-jarige schaatser uit Oudenbosch – die het liefst de kortere afstanden rijdt – wil zichzelf vooral geen druk opleggen. Zonder verwachtingen gaat hij het nieuwe seizoen in. Hij wil zoveel mogelijk plezier maken en genieten van het schaatsavontuur. Een avontuur dat 13 jaar geleden begon op de ijsbaan in Breda ..

Schaatsverslaggever Liesbeth de Wijs sprak begin oktober met Gerrits bij de presentatie van het team in Den Bosch.

Schaatsverslaggever Liesbeth de Wijs in gesprek met Jarle Gerrits ©Schaatsgekkies

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s