Volg Schaatsgekkies online!

Een schaatsgekkie wil ALLES weten. Je volgt het schaatsnieuws op de voet, kent de schaatskalender uit je hoofd en je wilt het als eerste weten als er lotingen en/of startlijsten voor wedstrijden beschikbaar zijn.

VOLG ONS ONLINE!

In de rechterkolom naast dit bericht vind je een knop waarmee je ons kunt volgen. Vul je mailadres in en je krijgt in je mailbox een verzoek om het abonnement te bevestigen. Elke keer als er een nieuw bericht wordt geplaatst ontvang je een mailtje. Ben je het beu? Geen probleem. Onderaan elk bericht staat een link waarmee je je eenvoudig kunt afmelden.

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook , Instagram of Twitter.

And last but not least. Je kunt je aanmelden voor onze unieke app-service. Je ontvangt dan een appje als er programma’s en/of lotingen/startlijsten beschikbaar zijn. Vul hieronder dan ook je mobiele nummer in.Je ontvangt dan een uitnodiging om lid te worden van de besloten Schaatsgekkies community op Whatsapp.

Leuker kunnen we schaatsen niet maken, wel makkelijker! 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s