Team easyJet gepresenteerd

Jorrit Bergsma en Irene Schouten easyJet

EasyJet heeft zich donderdag op Schiphol gepresenteerd als de nieuwe hoofdsponsor van de schaatsploeg van Jillert Anema.

Het nieuws lekte eerder deze week al uit maar werd 23 augustus pas officieel bekend gemaakt. In Team easyJet rijden onder anderen Olympisch kampioenen Jorrit Bergsma en Irene Schouten.

Alleen Bergsma en Schouten zijn zeker van een contract. Met negen andere rijders wordt nog onderhandeld. De namen van Bob de Vries en Carien Kleibeuker worden gefluisterd.

De overeenkomst is voor minimaal dit seizoen aangegaan, maar het is de bedoeling dat easyJet zeker tot de Spelen van 2022 in Tokio sponsor blijft.

“EasyJet is al ruim 20 jaar verbonden met Nederland en niets is zo Nederlands als schaatsen”, zo vertelde William Vet van EasyJet over het besluit om in zee te gaan met Anema en zijn schaatsers.

Jillert Anema met sponsor easyjet.png

Jillert Anema is zo trots als een aap op de deal:  ,,Dit is een geweldige dag voor mijn team en de Nederlandse schaatssport. Ik ben trots dat het sterke bedrijf EasyJet zich gaat verbinden aan onze schaatsers en onze sport. Hiermee wordt een periode van onzekerheid afgesloten.”

Het schaatsteam van Anema kwam jarenlang uit onder de naam Clafis, maar na een conflict met de sponsor in mei moest de coach op zoek naar een nieuwe geldschieter.

In oktober worden het volledige team en de schaatspakken gepresenteerd.

(Foto’s: EasyJet)

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s