Schaatsers en hun babygeluk

hein otterspeer met zoontje
Foto Instagram Hein Otterspeer

Om bij weg te zwijmelen. En mateloos populair. De combinatie van schaatsers met hun kindjes op sociale media. De bezoekcijfers op Instagram gaan door het geluid als Kjeld Nuis weer eens een nieuwe foto van zijn zoontje Jax plaatst. En ook de plaatjes van Hein Otterspeer met zijn kindje zijn absoluut niet te versmaden ..

De sporters zijn trots op hun kroost en dat schreeuwen ze van de daken. We gaan wat dat betreft een mooie winter tegemoet want er komen nog veel meer schaatsbaby’s bij! Als alles goed gaat krijgen Sven Kramer en Naomi van As en Jorrit en Heather Bergsma dit jaar hun eerste kindje. Of zij ons ook massaal deelgenoot zullen maken van hun babygeluk moeten we natuurlijk afwachten .. wij van Schaatsgekkies hopen in ieder geval van wel!

Filmpjes

Hilarisch waren de filmpjes die de vrouw van Stefan Groothuis, Esther, op Facebook zette tijdens de afgelopen Winterspelen in PyeongChang. Hun twee zoontjes beeldden elke dag een andere Olympische wintersport uit ..

Maar de foto’s en filmpjes van baby Jax Nuis toch wel de kroon. Samen met Kjeld zijn we zwaar verliefd op zijn zoontje die onlangs 2 jaar werd. Kjeld plaatste op zijn verjaardag een superschattig filmpje op Instagram met de begeleidende tekst: Happy Birthday boy ❤️ Can not believe you’re already 2 years old💪🏻 #babyjax #myboy

Jax
Foto Instagram Kjeld Nuis

Klik hier om ook weg te zwijmelen bij het filmpje van Jax op Instagram.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s