Loting World Cup 2 Tomakomai, vrijdag 23 november 2018

Tomakomai fisheye
Tomakomai Highland Sports Center

Vrijdag is de eerste dag van de wereldbekerwedstrijden in het Japanse Tomakomai. Het belooft een episch schaatsweekend te worden want het is de eerste World Cup in 10 jaar tijd die op een buitenbaan plaats vindt! De laatste keer was in Baselga di Pinè in 2008, zo meldt de ISU op de website.

Op het programma van vrijdag staan de 1e 500 meters en de team pursuit dames en heren. De wedstrijden in de A-groep beginnen vrijdag om 7.30 uur Nederlandse tijd.

Klik hier voor de loting Team pursuit dames

Klik hier voor de loting Team pursuit heren

Klik hier voor de loting 1e 500 meter dames

Klik hier voor de loting 1e 500 meter heren

Voor aanvang van de wedstrijden in de A-groep vinden vrijdag al de halve finales plaats van de Mass Start voor heren. Klik hier voor de startlijst halve finale 1. En hier voor de startlijst halve finale 2.

Het programma begint vrijdag met de 500 meters in de B-groep .. als je die wilt bekijken op de livestream moet je echt midden in de nacht je bed uit want het begint al om 4.00 uur ’s nachts Nederlandse tijd. Wat een schaatsgekkie er al niet voor over moet hebben .. 😉

Misschien toch wel de moeite waard want bij de mannen rijden Michel Mulder en Kjeld Nuis in de B-groep de 500 meter. Bij de vrouwen komen Esmé Stollenga en Letitia de Jong in de B-groep op het ijs. Janine Smit en Femke Beuling zijn door hun prestaties vorige week in Obihiro gepromoveerd naar de A-groep.

BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE PROGRAMMA VAN WORLD CUP 2 IN TOMAKOMAI.

Zie ook:

Kicken: lekker buiten schaatsen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s