Nuis en Roest langer bij Jumbo-Visma

Roest en Nuis contractverlenging
Foto Jeroen van Langen

Team Jumbo-Visma heeft de contracten van Kjeld Nuis en Patrick Roest opengebroken en verlengd. Nuis blijft tot 2023. Het contract van Roest loopt tot 2022.

Dat maakte de ploeg woensdag bekend bij de perspresentatie op het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel.

Met Kjeld Nuis en Patrick Roest heeft het schaatsteam van Jac Orie twee van zijn kopmannen vastgelegd tot minimaal de Olympische Winterspelen van Peking 2022.

Testwedstrijd Sven Kramer

Sven Kramer rijdt zaterdag in Thialf een testwedstrijd op de 3 kilometer. Daarna besluit hij of hij meedoet aan het World Cup Kwalificatietoernooi begin november in Heerenveen. Kramer werd twee weken geleden aangereden door een auto in Inzell. Hij liep daarbij een botkneuzing in zijn knie op. Het gaat ‘naar omstandigheden goed’ maar het is de vraag of hij op tijd fit is om het WCKT te kunnen rijden.

Yep Kramer

Sven’s vader, oud-schaatser Yep Kramer, is er slechter aan toe dan zijn zoon. Yep was in dezelfde week ook betrokken bij een verkeersongeval. Kramer zal maandenlang moeten revalideren na een aanrijding met een bus. Daarbij raakten drie nekwervels beschadigd. Sven: ,,Hij kan alleen maar liggen nu. Toen ik zelf werd aangereden dacht ik meteen: was ik maar terug naar Nederland gegaan voor mijn vader. Dan had ik zelf dat stomme ongeluk niet gehad.”

Tijdens het WCKT van 1 tot en met 3 november in Thialf worden de startbewijzen verdeeld voor de eerste wereldbekerwedstrijden van het nieuwe schaatsseizoen.

Team Jumbo Visma 19 20
Foto Jeroen van Langen
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s