Loting World Cup Kwalificatietoernooi, vrijdag 1 november 2019

startpistool
Foto Jeroen van Langen

De dag waarvan je wist dat die zou komen .. en waar alle schaatsgekkies al maanden reikhalzend naar uitkijken .. de eerste dag van het nieuwe schaatsseizoen!

Vrijdag 1 november om 18.00 uur klinkt in Heerenveen het startschot voor de opening van het Nederlandse langebaanseizoen.

Schaatstempel Thialf is daarna drie dagen lang het toneel van het World Cup Kwalificatietoernooi waar de startbewijzen worden verdeeld voor de eerste serie wereldbekerwedstrijden.

Nederland heeft op iedere afstand vijf startplaatsen. De top-5 op iedere afstand is in principe verzekerd van een ticket.

Klik hier voor de loting 500 meter heren

Klik hier voor de loting 1500 meter dames (herziene versie)

Klik hier voor de loting 5000 meter heren

 

Buitenlandse deelnemers

Er doen dit jaar ook buitenlandse deelnemers mee aan het Kwalificatietoernooi in Heerenveen. Zij rijden binnen de wedstrijd maar niet tegen Nederlandse schaatsers. De buitenlandse deelnemers zullen voorafgaand rijden aan de afstanden van de Nederlanders. Klik hier voor de startlijst 500 meter heren internationaal. En hier voor de startlijst 1500 meter dames internationaal.

Berichtenservice

Wil je een e-mail of appje ontvangen als er nieuwe lotingen/startlijsten beschikbaar zijn? Meld je dan aan voor de Schaatsgekkies Berichtenservice.

Programma

Bekijk hier het volledige programma van het World Cup Kwalificatietoernooi: https://schaatsgekkies.nl/2019/10/11/programma-world-cup-kwalificatie-toernooi-schaatsen-wereldbeker-heerenveen/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s